mijn allerliefste Heer
wat hou ik toch van U
keer op keer, Heer
sta ik versteld
van Uw kracht
Uw goedheid en Uw invloed
Heer dankuwel
dat ik U heb mogen leren kennen
en dankuwel Heer
voor dat U er bent
in goede tijden
en slechte
Heer, U bent zo waardevol
alle eer gaat naar U, Heer
als ik alleen al
een puntje van Uw kleed
kon strelen
dan zal ik genezen
alle pijn zal verdwijnen Heer
want U bent zo goed
en tot aan de dag
dat ik neerkniel voor Uw troon
zal ik U volgen
wil ik naast U leven
en U nader leren kennen
geen enkele macht, Heer
zal ons ooit kunnen scheiden
want U bent zo groot
zo mooi en zo heerlijk
U bent de liefde
die wij nodig hebben