vergeetachtigheid
warrigheid,
herkenning vervaagde
je werd een schim
gevangen in je eigen
woorden en niet meer
wetend waar een goede zin
uit bestond
maar de wijsheid die eens
was gegeven beleefde ik
keer op keer in mijn hart
iedere warme blik die je
mij gaf
deed de hoop oplaaien dat je
er eigenlijk toch nog was