Jouw levensboek
Sommige hoofdstukken prettig, andere weer niet
in de een ben je gelukkig, in een ander heb je verdriet.
Maar elk hoofdstuk is nodig.
Ze beschrijven alle nuances van het leven.
Soms lijken ze overbodig,
soms duren ze lang, soms maar even.
Elk persoon, of zijn rol nu groot is of klein,
zullen onderdeel van je leven zijn.
Want aan ieder persoon die ooit in jouw leven verschijnt
weet je dat daaraan je herinnering nooit verdwijnt.
En zonder al die verhalen zou je leven niet bestaan.
Weet dat na elk hoofdstuk je af moet sluiten
voordat je weer verder kan gaan.