Hier sta ik nu.
Waarvoor was dat?
Ik weet het niet meer:
'k ben het vergeten...
O,ja,ik weet het weer.
Oef,gelukkig maar.
't Was net op tijd.
Hopelijk gebeurt het niet meer.
Alhoewel.Ik weet wel beter.
Iets veranderen van plaats,
en het is weer zo ver.
Ik ben het dan gewoon vergeten.
Herken je dat ook?
Dat verloren gevoel?
Niet meer weten wat of waar,
't is toch niet prettig,nietwaar?
Het terugvinden kan een hele tijd duren,
zeker als het een andere plek kreeg.
En bepaalde zaken zijn jarenlang weg.
Ach,ach,was er maar een remedie.
Maar een echte remedie is er niet.
Helaas,maar waar.
Dus vergeten kan nog lang.
En jammer genoeg nog erger.
En als je iets niet kan veranderen,
helpt jammeren niet echt.
Dus moet je 't maar aanvaarden,
en er het beste van maken.
Eh,waarvan?
Sorry,vergeten!