Voor jou
Moeder zonder kind
Waarom zo jong verloren
Waarom zo jong weggenomen
Waarom waarom
Er waren nog zoveel dromen
Zoveel jaren
Te gaan…
Voor jou
Moeder met verdriet
Stoere vrouw, starre blik
De wereld staat stil voor jou
Maar tegelijkertijd
Komt morgen de zon weer op
Gaat de wekker weer af
Je gaat door…
Voor jou
Voor altijd moeder
Van een zoon, je bent zo trots
Je liet zijn foto zien
Ik pakte even je hand
Want ik vind je zo dapper
In je allergrootste verdriet
Je bent een supermoeder
Voor jou
Moeder zonder lach
Zoveel mooie herinneringen
Aan een prachtkind
Ik hoop verdrietige moeder
Dat jij ooit de rust weer vindt
En je ogen weer mee zullen lachen
Als je lacht…