D is een jongen die alles doet voor mij
Ik hou van hem en hij van mij
Hij wil de hele dag bij mij zijn
Ik mis hem hele dag
D is een hele leuke lieve jongen die alles doet voor mij
Mij verwennen enz.. verassen en van alles
Ik hou zielsveel van D
D is mijn droomjongen en ik hoop dat het nooooit uit gaat tussen ons
Ik hou zielsveel van D
Als hij mij ooit vraagt om te trouwen heb ik mijn antwoord al klaar
I LOVE D 4EVER AND EVER
Hij geeft mij een lekker gevoel een gevoel dat ik compleet bent bij hem
Bij hem zit ik goed nooit twijfels erover wat ik wil gaan doen met D
D is de ware voor mij