Ik voel me eenzaam
Ik voel me leeg
en dit alleen,
omdat ik ruzie met je kreeg
Ik en jij, jij en ik
We hadden altijd plezier
We praatten, we lachten
en heel soms wat getier
Maar nu is dat over
Weg met dit geluk
Het is ontzettend jammer
Onze vriendschap is stuk