wat voel je dan
is wat je me vraagt
waarom al dat verdriet
vanwaar de littekens
op je armen
en op je hart
is wat je me vraagt
ik wil je wel vertellen
maar ik kan je niet vertellen
kan je je vertellen wat ze deden
kan ik je vertellen wat ik deed
kan ik je vertellen dat ik soms niets deed
dat ik toekeek van bovenaf
hoe zij tekeergingen
op mijn lichaam
en op mijn geest
kan ik je vertellen dat ik soms terug vocht
dat ik soms schreeuwde
maar dat niemand kwam
kan ik je dan ook vertellen
dat ik soms niet meer kan
dat ik soms niet meer wil
maar liever wil ik je niets vertellen
je weet al veel
maar niet alles
misschien beter zo
je wilt graag praten
ik ook
maar...
ik kan het niet
ik wil het zo graag...
ik kan het niet
niet met jou
ik wil dat je het weet
maar ik kan het niet zelf
ik wil je men tranen niet laten zien
maar ik wil je zo graag in men leven laten
ooit....
*ik ben zo blij met jou, je bent er altijd voor mij en ik ook voor jou, ik hoop dat onze vriendschap blijft bestaan ;-)*