Over
Ik keek diep in jou ogen
En jij in die van mij
Je zei zo vast besloten
Dat je houd niet meer van mij
Jou blik zo hard koud
En recht door zee
De stilte kwam in mij op
En ik dacht alleen maar, NEE!
Ik staarde naar het licht
En in mijn gedachten naar ons zamen zijn
Ik kreeg een traan
Want ik dacht, dit kan niet waar zijn
Je bent zo anders als normaal
Ik kan het niet geloven
Ik ging door de grond van verdriet
En kwam de schrik niet te boven
Mijn agressie wil
Maar vermoeidheid houd me stil
Ik kan het niet bevatten
Het wordt koud, en ik tril
Je stond langzaam op
En zegt, dat het je spijt
Je liep de kamer uit
En ik wist, ik ben je kwijt
In mijn gedachten hou ik vol
Dit kan niet waar zijn
En kwam tot de conclusie
Een verbroken liefde doet pijn
Het was uit