Natuur(lijk)
Gefluister, zachtjes
Als blaadjes die ritselen in de wind
Dan een klein geluidje
Als de lach van een kind
Langzaam sterft het weg
Als de natuur die zijn sporen wist
Echter in de herinnering leeft het voort
Een geluid dat niet zomaar is verkwist
Warmte bezorgend
Als een stilte die wordt overbrugd
De liefde weer geborgen
Het hart weer gelucht