In de ziel van de nabestaanden zat een enorme scheur,
na het aanzien van dit terreur.
Zij stonden op het kerkhof, met tranen in hun ogen voor zich uit te staren,
naar de grafstenen die beklad of omgeschopt waren,
Het was zaterdagnacht dat de tragische gebeurtenis plaatvond,
zenuwachtig liepen zij wat in het rond.
even kijken of ze alles bij zich hadden ,
om de grafstenen te bekladden,
ze klommen over het ijzeren hek heen,
haalden hun spuitbussen tevoorschijn,
en spoten een hakenkruis op de eerste de beste steen,
geen respect voor de doden zielen,
begonnen zij die boel te vernielen,
een van hen kwam erachter dat hier een jood lag begraven,
en begon met een ijzeren pijp langs de grafsteen te schaven,
hij schopte de bloemen die er stonden opzij,
pakte vervolgens zijn spuitbus en zette er een tekst bij,
"Hier ligt een jood, gelukkig is ie dood"
Na een tijdje waren alle spuitbussen leeg,
en stonden ze nog even een peuk te roken bij de prullebak,
wacht even zij er één, en haalde een videocamera tevoorschijn uit zijn rugzak,
Hij zei: "Is wel leuk voor later, kunnen ze zien hoe gek wij wel niet deden!"
en filmde vervolgens alle gruwelijkheden.
Stilletjes verlieten zij het kerkhof,
met het gevoel "dat was nou nog es echt tof"
Zij voelden zichzelf tof door het vernielen van een graf,
maar ik vind zulke gasten enorm laf, zulke verdienen nou de doodstraf