VOOR BEJAARDEN DIE MOEILIJKHEDEN HEBBEN MET PLASSEN EN POEPEN,
IS DE TENA - SLIP IN HET LEVEN GEROEPEN,
DE TENA - SLIP, MAAKT BEJAARDEN WEER HIP,
HET WAS VOOR OMA WEL EVEN WENNEN,
MAAR KIJK D`R NOU ES ACHTER D`R KLEINZOON AAN RENNEN,
KIJK ZE STAAT WEER GEZELLIG IN DE KEUKEN EEN APPELTAART TE BAKKEN,
EN TEGELIJKERTIJD D`R BROEK VOL TE KAKKEN,
D`R BROEK IS NU AL AARDIG VOLGELADEN,
ZE VOELT D`R AAMBEIEN AL GAAN "POOTJE - BADEN",
ZE MOET ER NU SNEL TUSSENUIT,
GEEFT HAAR KLEINKINDEREN WAT FRUIT,
ALS DAT NIET WERKT EEN DOOS KOEK,
JEZUS, WAT HEEFT ZE EEN VOLLE BROEK,
VOORLOPIG GENOEG TE ETEN VOOR D`R KLEINZONEN,
NET GENOEG TIJD VOOR OMA OM D`R BROEK TE VERSCHONEN.