Ik sta hier buiten
Kil en koud
Tranen vermengd met de regen
Regen vermengd zich met mijn bloed
Krassen en wonden op mijn arm
Dan zie ik je staan
Je ziet me schokkende beweging
En troost me
Je ziet me wonden en laat me los
Kijkt me aan en draait je om
Verlaat me niet begrijpend