lachen kan plezant zijn
maar ik vind
dat je niet met alles mag lachen
je kan de mensen uilachen
dat kwetst hoor
ik kan er ook niet echt tegen
dat je lacht met mensen die anders zijn
leer het dan eens aanvaarden a.u.b
je doet mensen ermee pijn
maar dat besef je waarschijnlijk niet
tzijn mensen die lachen met iemmand opa die demment is
zou je lachen als het je eigen opa zou zijn?
denk er eens over na
voor je met iemmand lacht