Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
ijspegel
Ijs
Eenzaamheid smelt
Druppels glijden
Langzaam naar beneden
In kleine liefdestranen
Water
Dreigt weg te druppelen
Vriest net op tijd weer aan
De liefde afgekoeld
Uit angst haar te verliezen
Eenzaamheid
Smelt opnieuw
Liefde vindt een nieuwe weg naar binnen
Het bevroren hart weer verwarmt
Druppels drijven af
Vasthouden
Niet loslaten
Angst koelt de traan af
Een nieuwe ijskristal gevormd
Warmte ingevroren
Druppel voor druppel
Ooit ontdooit door liefde
Bewogen door warmte
Vergleden
Uit angst weer bevroren
Is liefde de eenzaamheid verwarmen
Tot het water vervloeit
Het ijs smelt weg
Het hart komt bloot
Kwetsbaar
Door liefde verliezen
De veiligheid van eenzaamheid
Weg
Doet angst weer bevriezen
Een ijzig deken
Telkens weer
Net niet loslaten
Druppel voor druppel
De bouwstenen
Van een lange ijspegel
Reacties op dit gedicht
zeesce vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
zeesce
Gecontroleerd door:
Suus
Gepubliceerd op:
13 november 2004
Thema's:
[Liefde]
[Angst]
[Winter]