Ze kwam er deze ochtend ontroerend aan
Om al meteen voor een verassing te staan
Als kreeg haar huwelijk nog meer gestalte
Lag haar huis nu vandaag aan een bushalte
Wie weet wat deze dag nogal brengen zal
Vooraleer te eindigen al met het bal
En er vloeide nu al een heel klein traantje
In heldere schijn van het volle maantje
Wij allen zijn er ook erg van aangedaan
En wachten vol vreugde oprecht en spontaan
Om te zien in welke jurk ze zich schikte
Verbijsterd hoe ze het in elkaar flikte
Zo vertrekken wij nu alle met de bus
Als vrienden broer en zus wij voelen ons knus
Dan maar wandelen doorheen het kerkpoortje
In afwachting van het kleine ja woordje