Het duiveltje in mij...
Elke avond huilend op m’n bed
Honderden gedachten spoken door m’n hoofd
Niemand die me gelooft.
Weer een krasje,
Weer bloed, pijn…
Maar het doet zo goed
Het is zo moeilijk om alles goed te doen,
Dan wil ik eeuwig hier blijven.
Soms wil ik mezelf zo hard slaan.
Wat doe ik verkeerd?
Niemand die me zegt, huil maar bij me uit
Dat heb ik nodig.
Maar ik wil niet,
Ik wil niet alles vertellen
Maar ik wil zo graag es huilen.
Waarom is het fout iets te doen dat goed voelt?
Ik word niet begrepen.
Waarom? Waarom doe ik dit?
Ik leef teveel in het verleden
Waarom heb ik geen reden?
Ik ben zo bang, zo ontzettend bang
Ik hou mezelf niet in bedwang.
Ik wil mezelf voelen…
Ik wil jou geen verdriet doen,
Laat me voor wat ik ben,
Maar blijf luisteren
Zonder jou kan ik het ff niet meer aan.
Het duiveltje in mij komt naar boven…