duscutie voorbij
erover gepraat
is nu weer
goed
hij vind 1/4 deel van mij stom
maar de rest kan hij echt niet missen
kheb voor hem gekozen
gewoon
zoveel toffe herinneringen
na meer dan 6 maanden
mag dat toch niet meer stuk lopen
en die andere
blijft gewoon een goede vriend