Wanneer ik een paarden zie draven door de weiland
Daarbij moet ik altijd dromen dat ik op paard rijd door de weiland draven of galoperen
Ooit wil ik een eigen paard hebben waarbij ik lekker door de strand kan galoperen
Heerlijke wind door mijn heen weg van de tijd lekker dromen met je paard
Paard en mij vriend d beteken alles voor mij
Elke keer als ik ga paardrijden droom ik stikum dat iemand ooit op een dag tegen me zegt dat ik Veronica mag hebben
Veronica is zo mooie zwarte paard met eigen wilse kracht
Commande is ook mijn favo paard maar heeft weinig eigen wilse kracht
Extra Vagant die wil ik zeker hebben zo slimme paard die L proef doet
Extra Vagant ik hou van die paard typisch mij smaak
Veronica wil ik hebben om verzorgen en longeren en lekker ontspannen
Veronica heeft speciaal plekje in mijn hart haar zal ik niet vergeten
De eerste keer was op haar ik was bang maar ze was zoo lief dat ik meteen haar vertrouwde
Ik kan gewoon achter haar staan zonder dat ze iets doe
Ik droom elke dag van haar elke moment van de minuut
Vrijdagavond rij ik weer op haar dus ik hoop dat het ooit doorgaat dat iemand op een dag tegen mij zegt dat ik haar mag hebben
I LOVE HORSES voor altijd
Extra Vagant heeft ook speciaal plekje in mijn hart
Ik wil draven op paard door de weiland draven
Ik droom van mooie dag op strand met Veronica waarbij ik lekker zonder zadel kan galoperen door strand
Stikum droom ik dat ik ooit premie haal met haar