Niet geaccepteerd
Waarom word niet alles geaccepteerd
Wordt dat niet gewoon aangeleerd
Wat maakt het uit of je homo bent
Lesbisch, blank of zwart
Er klopt toch in ieder van ons
Hetzelfde hart!!!
Bepaalde groepen....
worden nog steeds gehaat
Als ik dat weer lees of ziet
Maakt mij dat ontzettend kwaad
Dus waarom???
Word er nog steeds niet geaccepteerd
En worden sommige mensen
Nog STEEDS gediscrimineerd
Haat voor het onbekende
Is het maar al te vaak
Maar als je het leert kennen
Maak het niets meer uit
Dan zie je het verschil niet
Van iemands geaardheid of huid
Dan kijk je daar dwars door heen
En zie je de mens
Accepteer je meteen