moest ik niet om je geven dan had ik jou en de wereld al lang opgegeven.
veel vrienden en vriendinnen heb ik niet meer
iedereen scheld me bij namen en dat wil ik niet meer
alles zal ik (heb ik)al voor je opgeven
en meer liefde kan ik aan jou niet geven dit is alles wat ik nog over heb de pijn en het verdiet ik het kan het eigelijk niet meer aan ik besef dat het zo niet verder kan gaan
iedereen maakt me van binnen kapot ik kan er niet meer mee leven,het maakt mijn hele leven kapot
hoe lang hou ik het nog vol of wanneer ben ik eindelijk met mijn leven tevreden
wanneer is het te veel?
wanneer is er geen hoop?
wanneer is er niemand meer voor mij?
wanneer is genoeg?
wanneer ben ik er niet meer???
voor mijne schat jense
van veroke_claes
veronique