***
Ik wil je door je haren strijken
maar je duwt me weg
Ik zie dat je ogen me ontwijken
dat je niet meer luistert naar wat ik zeg
Schat is de liefde voorbij?
voel je het niet meer zoals eerst
Ben je liever weer vrij?
of is het een buitje wat in je heerst
Ik probeer je aandacht te trekken
door voor je te gaan staan
Maar het lukt me niet je aandacht te wekken
je staat op om weg te gaan
Schat is de liefde voorbij?
wil je het alsjeblieft met me delen
Als er geen sprake meer is van “wij”
doe dan niet of het je niks kan schelen
Praat over wat er met je is
liefste, zwijg niet meer
Praat over je gevoelens, over je gemis
praat met me, want je zwijgen doet me zeer…
***