lieve mama,
mama je bent een lieve vrouw
een vrouw met weinig woorden
een vrouw met veel daden
je helpt iedereen
je bent een luisterend oor
ik heb wel eens dagen van hou je mond
maar dat is altijd maar even
de laatste tijd
gaat wel eens wat fout
maar samen proberen we er op te komen
en dat gaan wij ook heel goed redden
het komt allemaal goed met ons
samen een leuke tijd beleven
niet voor even maar voor ons hele leven
ja wij zullen onze tijd samen niet weg geven
ik wil geen ruzie met jou
ruzie met jou doet me verdriet
alsjebleift doe me geen verdriet
lieve mama ik hou van jou