verwijten
niets dan verwijten
gooi ik mezelf aan me hoofd
als ik dit dan was er dat
zo gaat ut in me hoofd
ik wil er niet over nadenken
waarom doe ik dat dan
laat me met rust
ga iemand anders pesten
maar nee, dit is verdriet
van mij
dus pest het mij
tot ik het verwerk
niets dan verwijten
gooi ik mezelf aan het hoofd
want jij was mijn vriend
mijn beste vriend
en voor beste vrienden
moet je er zijn
wil ik er zijn
maar ik was er niet
ik was te bang
bang voor de gevolgen
die toch wel kwamen
want het moest
12 nov 2004