teveel aan mn hoofd
teveel gedacht
zoveel moet gebeuren
niks dat t verzacht
zoveel om me heen
school is teveel
elke dag me daarheen slepen
het is niet wat ik wil
elke avond werken
's morgens vroeg uit mn bed
gelukkig zijn is moeilijk
maar ik toon ook weinig verzet
en dan de vraag hoe t allemaal gaat
ja goed is het antwoord elke keer
zie je de waarheid dan niet
zie je niet dat ik ongelukkig ben telkens weer
zoveel aan mn hoofd
zelfs in mn dromen houdt het niet op
te bang om te falen
ongelukkig, maar ik zeg geen stop