hoe was het ook al weer,
als je verliefd bent wil je meer.
jij kwam via de chat in mijn leven,
en ik dacht dit duurt maar even.
al heb ik dan een muur om mij heen gebouwd,
toch bloos ik als jij mij lachend aanschouwd.
wellicht is het mij vaker gevraagd,
maar het is een raar kriebelend gevoel dat aan mij knaagt.