Het Stemmetje
Een stemmetje in me hoofd die zegt
Doe het dan, doe het dan
Terwijl ik het mes pak
Weet ik dat ik het niet tegen stoppen kan
Het mes voelt koud aan
Op mijn warme huid
Het stemmetje weer in me hoofd
Niemand die het hoort, ook al is het nog zo luid
Sneeën blijven groeien
Sneeën blijven komen
Steeds meer bloed gaat vloeien
Net zoals die keer in me dromen
Dit wil ik helemaal niet
Ik wil niet dat het zo is
Nog steeds leeft het stemmetje
Van mijn pijn en droefenis
Zal dit ooit nog stoppen
En zal ik ooit me leven terugkrijgen
Zullen mijn zorgen verdwijnen
En zal het stemmetje zwijgen
Ik zit rechtop in bed, wachtend
Tot de werkelijkheid weer terugstroomt
Een blik op me arm, gelukkig
Ik heb het allemaal maar gedroomd