lieve rony, omdat je heel veel voor mij betekent speciaal voor jou het volgende:
elke dag sprak ik je wel of stuurde je een mailtje
dat gaf me de moed om te vechten voor de volgende dag
die lieve woorden waren voor mij zo vreselijk belangijk
en die ontlokten me dan ook altijd een glimlach
je bent mijn lieve broer en tegelijk mijn allerbeste vriend
iemand die mijn vertrouwen en respect heel eerlijk verdient
jij wist dat ik helemaal niemand nog durfde te vertrouwen
maar jij zei niet meteen:"ach, zo zijn al die vrouwen!"
maar je leerde mij dingen waarvan ik niet wist wat het was
zoals eerlijkheid en geduld, vriendschap en vertrouwen
je snapt nog steeds niet dat je zoveel betekent voor mij
en op deze manier probeer ik je dat duidelijk te maken
je luisterde altijd naar me en maakte daar tijd voor vrij
en reageerde niet met een:"dat zijn niet mijn zaken!"
liever schat, is het je nu misschien eindelijk duidelijk
dat ik zonder jou gewoon onmogelijk leven kan zoals nu
daarvoor ben je voor mij veel te speciaal en te bijzonder
weet je rony, je bent voor mij een wereldwonder!!
ik hoop dat je het nu eindelijk begrijpt
waarom ik die tijd dat ik niks van je hoorde helemaal panisch werd..
I LOVE YOU BOY!!