Dag oma, hier nog iets van mij.
Waarom moest je nu gaan.
Je hebt toch helemaal niks verkeerd gedaan.
Waarom moest die ziekte jou uitkiezen.
Je had het niet voor het kiezen.
In drie maanden tijd, is het zo snel gegaan.
Ik heb niet eens afscheid kunnen nemen, van jou verlaat.
Ik mis je oma dat is wat ik zeggen wil.
Ik blijf toch nog steeds je lievelingskleinkind.
Toch weet ik dat je er nog bent.
Ik zie je schaduw bij ieder droevig moment.
Ik mis je oma, dat is alles wat ik beken.
Liefs Je kleinkind.