Zussen
Ik heb er velen.
Zoveel pijn.
Niet naar hun toe.
Ze zijn mijn leven.
De een verloor haar vriend door zelfmoord,
verloor haar kind door het gerecht.
Zocht haar vlucht in alcohol en drugs.
Ik stond haar bij.
De ander verloor haar man,mijn beste vriend.
Een vrouw en kind achterlatend,zoveel pijn.
Mijn beste vriend,wat moest ik nu?
Mijn zus, pas begonnen met leven,nu al alleen.
Een dochter,ik zal haar altijd beschermen.
Ik zocht mijn heil waar het niet was,nergens.
Ik kan het niet uitleggen,maar mijn wereld verging,mijn vriend.
De ander heeft haar rust nu gevonden.
Uit het dorp gevlogen....
Een ander is 'verstoten' of uit ons leven vervlogen.
Leerde iemand kennen.
Dat ging niet goed,en een zelfmoord poging volgde.
Een ander kent mij niet, zo ook andersom.
Wiens keuze...
De andere leeft zoals god het niet wou..
Wild en niet denkend aan wat ze haar pa aandeed.
Ik weet niet hoe het haar vergaat.
Ze weet wie we zijn,maar ze wil ons niet kennen...
Ze baarde een kind,mijn andere zus voedde haar op...
Neem het niemand kwalijk......
We zijn mensen...........