Als ik mij ellendig voel,
ben jij mijn steun en toeverlaat.
Jij weet precies wat ik bedoel
als het eventjes niet zo lekker gaat.
Je prikt dwars door mijn gedachten heen
als ze even weer afdwalen.
Voel mij dan niet meer zo alleen,
je laat het zonnetje in mij weer stralen.
Bedankt dat je er bent voor mij,
het verzacht mijn pijn.
Mijn rots in de branding dat ben jij
en dat voelt zo ontzettend fijn!