Lieve broer van mij,
je bent een enorme kei.
Waar zou ik zijn zonder jou,
wil je even zeggen dat ik van je hou.
Altijd sta jij weer voor me klaar,
jouw oneindige liefde is altijd daar.
Ik ben blij dat jij mijn broer bent
en mij van iedereen het beste kent.
Samen lachen en samen huilen,
even heel dicht bij elkaar schuilen.
Vaak hele serieuze gesprekken,
tot diep in de nacht kunnen wij dan kwekken.
Ik ben trots op jou en vind het fijn,
om jouw zus te mogen zijn.
Veel liefs,
Juudje