Noodweer aan zee
Bliksem en donder in hun element.
Er ontlaadde zich een oergevoel.
Opgaand in de duisternis van dit moment,
Lotsbestemming slechts het doel.
Schelpen werden tinkelend op het strand gesmeten,
De branding druist, de wind die ruist.
De wolken door een flits uiteen gereten.
De sterren twinkelden er weer doorheen.
De rust keert weer.
Het noodweer verdween.