Jou tranen
Ze gleden langs je wangen.
Het leken wel parels.
Zoals ze schitterde in de zon.
Het waren tranen van geluk.
Geluk dat de wereld jou schonk.
Een geschenk dat werd geschonken,
Geschonken aan jou hart.
Dat klop nu zo snel.
Op het ritme van de bel.