Vandaag sprak ik met jou
Al mijn moed verzameld
Om met knikkende knieën
En een bibberende stem
Te vragen waar de geraspte kaas lag
Je antwoorden met je zachte stem
Zo zacht als een veertje kriebelend op je huid
Ik keek je recht in je ogen
Die zo warm zijn als een haardvuur op een donkere winteravond
Je glimlachte
Die glimlach
Die zo mooi is als de zon op een zomerdag
Jij hebt die zon over mij laten schijnen
En ik liet de zonnen stralen mijn hart verwarmen
Mijn hart
Die al de hele dag gloeit door jou stralen