terug
naar mijn gevoel voor jou
terug
naar wanneer zie ik je eindelijk nou
terug
naar onze saamhorigheid
terug
naar hoe alles begon
terug
naar die geweldige dag in Amsterdam
terug
naar al onze geweldige momenten
terug
maar hoe vinden wij de weg terug?