Ik hou van Jouw !!
Ik kijk naar buiten, naar buiten naar de zon.
Ik denk aan jou, aan jou hoe onze liefde begon.
IK dacht aan jou,
van hoeveel ik van je hou.
Aan de liefde, warmte en gevoel.
Je weet best wat ik bedoel!
Ons leven is wij.
Zo samen en niet vrij.
Wij horen bij elkaar.
Jij en ik, zijn 1 paar.
Wij samen, jij man ik vrouw.
Lieve schat ik blij je trouw!
Jou vergeten doe ik nooit meer.
Zal aan je denken, elke dag keer op keer.
Jij lijkt op de zon, die mij warmte wil geven,
die samen met mij wil leven.
Ik hou van Jouw en jij van mij.
En dat maakt mij super blij!!