Het Elfje en het Belgje
Zetten DE grote stap in hun leven.
Neen, het ja-woord wordt nog niet dit jaar gegeven.
Maar!
We hebben samen een nestje gekocht
En het knusse dorpshuisje werd helaas verkocht
Het Linschotense huisje werd ingeruild
Met een lach en een traan weggehuild
Het Elfje en het Belgje
Nog steeds door elkaar geboeid
Elk jaar naar elkander toe gegroeid
Ruimte zat nu voor een telgje
Vandaar dan ook de grote stap:
Een twee onder één kap
Met meer dan één trap!
Een feestje bouwen doen we graag
Wanneer?
Dat is dan nog de vraag
Alvast heb je hier ons verhuisbericht
Met een knipoog van het Belgje
In een vertelgedicht