Ik neem je in mijn armpjes
dicht tegen me aan,
zo heerlijk lekker warmpjes
onder de sterren hier ver vandaan.
“Wees maar niet bang lieve zoet,
ik ben nu bij je en wees gerust
alles komt wel weer goed,
slaap nu maar zachtjes met je hoofdje
teder op mijn schouder rustend,
slaap wel lieve zoet,
slaap zachtjes en wel te rusten!”