Soms verlang ik ernaar
een bloem te zijn
Mooi zolang ze leeft,
haar schoonheid delende
met iedereen
om zich heen...
Soms ook
verlang ik ernaar
even de wind te wezen
Vluchtig door, langs
alles heen
Niemand die me kan lezen,
hoef dan voor pijn
geraakt te worden
niet te vrezen...
Vaak verlang ik ernaar
gewoon als mezelf
te kunnen leven
Als mens tussen alle mensen
al was het maar even
Ervaren wat het
allemaal zou kunnen zijn,
elkander wat meer respect,
liefde, warmte en begrip
kunnen geven...
Even gewoon kunnen leven !!!