~~Ik mis jou~~
Ik mis jou,
Jij hebt m’n hartje,
Jij bent degene waar ik van hou…
Ik kan je niet vergeten,
Het lijkt wel of ik door je ben bezeten.
Ik zet je uit m’n hoofd.
Ik mag niet aan je denken,
Ik wacht tot liefde dooft.
Jullie hebben elkaar gevonden,
Je ziet haar graag.
Je hebt me niet nodig, heb ik al ondervonden.
Gedachten worden vaag.
Tranen rollen over m’n wang,
Die tranen maken me bang.
Ik kan geen uitleg geven,
Ik weet niet waarom mijn handen beven.
Ik weet helemaal niks…
Ik mis jou,
Jij hebt m’n hartje,
Jij bent degene waar ik van hou…