Als de avond valt
Schrikt ze op
En beseft
Dat ze vandaag niet heeft geleefd
Als de nacht verschijnt
Beleeft ze opnieuw
Onzekerheden
In haar slaap
Als de ochtend gloort
Ligt ze alweer uren te staren
Naar het plafond
Dat geen antwoorden heeft
Als de dag aanbreekt
Denkt ze vermoeid
Alweer een dag
Die ik moet overleven
Als de zon ondergaat
Weet ze, dat overleven
Niet meer hoeft
Maar, hoe ook alweer te leven?
~~~