verloren
compleet verloren in de diepte van jouw ogen
compleet verwaard
door de traan die ik in jou ogen zag
verloren in de diepte van jou ogen
je hebt ze maar 1 keer bewogen
verloren in de warmte van jouw armen
die mij op deze koude winter vermarde
verloren in die zachtheid van jouw lippen
toen jij tegen die van mij nipte..
verloren in de zachtheid van jouw neus
toen kwam je tegen die van mij en zie hallo mijn kleine reus
verloren ik de warmte van jou handen
toen ze zich verstrengelde in die van mij
je nam ze vast en verbregde die pijn
verloren in de warmte van je tong
toen ze zich mengede met die van mij..