Je hebt veel pijn van binnen
Oud zeer, dat je weer beleeft
Het brengt je buiten zinnen
Geen mens ziet wat er in jou leeft
Je bent in de bloei van het leven
En draagt een groot verdriet
Je wilt zo graag worden getroost
Maar mama ziet dat niet
Het geheim dat je draagt
Maakt je langzaam kapot
Maar jij wilt overleven
Met je gevoel geheel op slot
Ik ken je als geen ander
Jij bent mijn persoon, jij bent 'mij'
Mag ik je troosten, alsjeblieft?
In mijn armen ben je vrij
Voel je niet alleen, ik ben er ook
Laat je tranen maar gaan
Vanaf vandaag zal ik er voor je zijn
Samen kunnen we het verleden aan
~~~