Konijntje
Wel waar ben je nou?
Waarom laat je me nu in de kou?
Ik heb zolang op je gewacht,
Zolang naar je gesmacht,
En plots was je van mij
Ik dacht dit gaat nooit meer voorbij
Dat was maar een illusie
Die eindigde met een fikse ruzie
Maar jij bent nog steeds in mijn gedachten
Ik blijf eeuwig op je wachten
Jij blijft mijn allerliefst konijntje.