Een meisje
Er was eens een meisje in het haagland
Ze dreigde te zakken in het drijfzand
Een vriend die het zag, en riep!
Pas op! je zakt snel heel diep
Hier pak snel mijn hand
ik trek je weer aan land
Als je weer droog bent ga door met je leven
Zie dan wat het leven je kan geven
Soms is het te triest als je iemand verliest
Het blijkt erbij te horen
En je weet het nooit van tevoren
Toch gaat het om jou
Blijf niet te lang in je rouw
Maar geef haar het mooiste plekje in je bestaan
De tijd is rijp nu...... .... om verder te gaan
Kreeg dit gedicht van goede vriend
xxx shanna.