ooit was jij mijn leven
ik geloof
heb nu alles gegeven..
ik schonk jou mijn hart
maar ben je het verloren
of misschien wil je het niet horen
maar ik hou nog steeds heel veel van jou
wie weet, ben ik nog steeds jou leven
en ben je enkel aan het zweven..