Dag lief meisje
lief meisje met je blonde haren
lief meisje met je droeve lach
lief meisje met je mooie ogen
lief meisje ik zeg je dag
dag meisje je hebt nu vrede
dag meisje je bent waar je wilt zijn
dag meisje ik zal je missen
dag meisje.. het doet pijn
-op de plaats van meisje hoort eigenlijk een naam, maar vanwege een aantal redenen zet ik die hier liever niet neer-
*Nienna Lúinwë*