Jij
jij bent mijn alles,
mijn wereld,
mijn heelal,
Jij geeft mij vleugels
zodat ik even weg kan vliegen
uit deze vreselijke realiteit
Jij leert me mijn ogen te openen
en niemand te vergeten
Jij, je bent te goed voor mij
Jij bent onuitputbaar
bij jou vind je altijd steun.
Jij bent gewoon fantastisch
Ik zal proberen
mijn vleugels te behouden
en anderen leren vliegen
zoals jij mij vleugels geeft.
Ooit hoop ik zoals jij te zijn
Dit mag niet enkel een verlangen zijn
Ooit moet het realiteit zijn
Ooit...