dag lieve maan,
het is tijd om te gaan slapen....
stop de sterren in hun bedje
ga zon al vast maar waken
dag lieve maan,
ik blaas je een nachtzoen
lach naar de sterren
en verwelkom het ochtendrood
dag lieve maan,
wakend in de diepe nacht
kijkend over de wereld
die sluimert... slaapt zo zacht
dag lieve maan,
jij helder hemel licht
ik zal zon de groeten doen
en nu welterusten, doe je oogjes maar dicht
...peace....